Dit jaar organiseren we weer een grow-out! Maar niet zoals gewoonlijk met 1 variëteit, maar dit jaar met vele verschillende variëteiten. Allemaal afkomstig van Marusei koifarm. Yoshiyuki Hirasawa heeft voor ons een speciale selectie gemaakt met hoge kwaliteit tosai 12-15 cm die normaal gesproken niet voor de verkoop bestemd zijn. Deze tosai gaan we verkopen voor €69,95 per stuk, iedere deelnemer neemt de vis(sen) mee naar huis en laat deze thuis groeien en ontwikkelen. Uiterlijk 31 september 2015 moeten de deelnemers 2 foto’s hebben ingestuurd, eentje waarbij de vis langs een meetlint gehouden wordt en de maat duidelijk zichtbaar is en een foto van de vis gemaakt van boven waarbij de hele vis duidelijk zichtbaar is. Deze foto’s nemen wij in oktober 2015 mee naar Japan en dan zullen er 9 winnaars gekozen worden door Yoshiyuki Hirasawa.

Jumbo champion, voor de grootste koi.

Grand champion, voor de beste koi van alle variëteiten.

Supreme champion, voor de op een na beste koi van alle variëteiten.

Eerste en tweede plek enkelkleurige metallic koi, inclusief ki en kin matsuba.

Eerste en tweede plek enkelkleurige niet metallic koi, inclusief aka matsuba.

Eerste en tweede plek meerkleurige metallic en niet metallic koi.

Alle winnaars zullen een waardebon krijgen. De hoogte van de prijzenpot zal afhankelijk zijn van het aantal vissen dat verkocht gaat worden.

Verder zullen we een speciale facebook groep aanmaken waar de deelnemers informatie met elkaar kunnen uitwisselen met betrekking tot de Marusei tosai cup.

Wil je deelnemen aan de Marusei tosai cup? Geef je dan nu alvast op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “Marusei tosai cup”en het aantal koi je zou willen aankopen om deel te nemen.

De verdeling van de vissen zal op 18 april 2015 gaan plaats hebben. We zullen dit als volgt gaan doen, 1 week voor de verdeling gaan we alle namen van de deelnemers in een grote pot doen en de volgorde waarop de namen getrokken worden is de volgorde van uitkiezen. Alle deelnemers krijgen dan via mail te horen welke plek ze hebben geloot en een verwachte tijd dat ze kunnen komen kiezen, wel verzoeken we de deelnemers om voor de aangeven tijd alvast ter plekke te zijn zodat we het tempo er goed in kunnen houden!

Reacties  

#5 Clarkusers 16-01-2021 21:14
used to treat malaria chloro
buy aralen
erectile amazon
erectile help massage
hidroxicloroquina 400mg
plaquenil 200 mg tablet
erectile function healthy dads healthy kids
plaquenil and eyes
tadalafil)
tadalafil daily use
zithromax tablets
z pack zithromax
#4 Demi Wiltens 19-02-2015 15:13
Jeroen nog een klant Demi wil ook een visje :-*
#3 Bas Wilten 19-02-2015 15:08
Hey Jeroen, doe mij maar een visje :lol: :lol:
#2 Jan Beuze 14-02-2015 18:05
Deelname met 1 vis
#1 Marcel Willems 13-02-2015 19:10
Graag deelname met twee vissen.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen