Over ons

Koicentrum van Keulen, wie zijn wij?
Koicentrum van Keulen bestaat reeds 22 jaar. En we zijn gespecialiseerd in Koi, van gewone leuke vijvervis tot de allerhoogste kwaliteit die in Europa verkrijgbaar is. Door onze jarenlange relaties met vele kwekers in het Niigata gebied in Japan hebben wij toegang tot heel speciale koi. De kwaliteit van onze koi heeft zich al reeds vele jaren bewezen op koishows zowel in Europa als in Japan. In de afgelopen jaren hebben onze koi vele honderden prijzen in de wacht gesleept, in 2014 waren het er ruim 100. Een van de hoogtepunten was het behalen van de grand champion titel op de Nagaoka koishow in Japan, dit was in 2012 en tot op de dag vandaag zijn we de enige niet Japanse deelnemer die dit gelukt is.


Een ander belangrijk onderdeel van ons bedrijf zijn onze papegaaien, informatie hierover vind je op www.papegaaiencentrum.nl


Koicentrum van Keulen, onze locatie.
We zijn gevestigd in Nijverdal en beschikken over een modern pand van 1600m2 met daarin alle faciliteiten om onze koi op de juiste manier op te vangen en te laten evolueren. De totale hoeveelheid water die wie in ons pand ter beschikking hebben is ruim 800.000 liter, daarbij hebben wij nog eens ruim 1.000.000 liter aan buiten faciliteiten voor de kweek en opgroei van koi.

Van baby koi tot Grand Champion, je vindt het allemaal bij ons.