Start van iets nieuws!

Start van iets nieuws!

Start van iets nieuws!
Start van iets nieuws! Start van iets nieuws! Start van iets nieuws! Start van iets nieuws! Start van iets nieuws!

Start van iets nieuws!

Geplaatst op 23-10-2021 door Jeroen van Keulen
Met de lancering van onze geheel nieuwe website is het misschien toch ook maar tijd om aan iets te beginnen waar ik me eigenlijk best een hele tijd tegen verzet heb. 
Veel klanten hebben me de afgelopen jaren aangegeven dat ze graag dagelijkse blogs van me willen zien. Of ik het dagelijks ga doen dat denk ik niet maar ik ga wel proberen om regelmatig wat te schrijven. Waarom nu dan toch wel? Ik vind dat de verenigingen hun basis doel vergeten, de koihobby promoten! En dat doe je naar mijn mening niet met grow out op grow out, prijsvraag op prijsvraag en zo verder. Maar dat doe je door te zorgen dat je zinvolle en leerzame informatie verstrekt aan hobbyisten, beginnend, lerend en gevorderd! Dus dat is wat ik wil gaan proberen te doen. En ik kan hier best wat hulp bij gebruiken dus als je iets interessants hebt stuur het ons als je blieft toe of schrijf een stukje en wij gaan kijken of we dit gaan plaatsen. Samen zijn we de koihobby en samen kunnen we de koihobby naar een hoger plan brengen. 

In Japan zijn ze druk bezig met afvissen van de mudponds en natuurlijk houden wij het zo goed als mogelijk in de gaten en doen wij onze aankopen. Het is helaas nog steeds een beetje anders als anders maar gelukkig hebben we goede relaties opgebouwd en hebben we al het een en ander rechtstreeks van kwekers kunnen aankopen. Begin november komt de eerste zending naar Nederland, 80 Marusei koifarm nisai, 15 Kanno koifarm goshiki en 200 tosai golden corn van Taniguchi koifarm. Voor het tweede zending die half november zal binnenkomen hebben we reeds 16 nisai hi utsuri van Tanaka koifarm gekocht en 17 nisai van Yagenji koifarm. We gaan zo snel mogelijk na binnenkomst de nieuwe vissen op foto en video vastleggen en zullen ze dan op de website plaatsen. 

Reacties