Het voorjaar staat voor de deur.

Het voorjaar staat voor de deur.

Het voorjaar staat voor de deur.
Het voorjaar staat voor de deur. Het voorjaar staat voor de deur. Het voorjaar staat voor de deur. Het voorjaar staat voor de deur. Het voorjaar staat voor de deur. Het voorjaar staat voor de deur. Het voorjaar staat voor de deur.

Het voorjaar staat voor de deur.

Geplaatst op 25-2-2022 door Jeroen van Keulen
De dagen worden langer, de krokussen bloeien en nu is het wachten tot het warmer wordt.

De afgelopen tijd zijn we druk geweest met het zoeken en kopen van goede betaalbare tosai voor het komende seizoen. En de eerste zending is reeds uit quarantaine en een groot deel zal de komende weken op de website aangeboden gaan worden. De volgende zending staat op dit moment gepland op aankomst eerst week maart. Deze zending zal meer specialere vissen bevatten. Zo krijgen we 40 hoge kwaliteit tosai showa van Isa koifarm, 120 tateshita van Izumiya, een speciale selectie van 40 tosai van Maruhiro en 17 Sakai fish farm jumbo tosai kohaku en sanke.

Ja we krijgen nu ook vissen vanuit het zuiden. We hebben namelijk ook Matsue koifarm tosai en Omosako koifarm tosai gekocht die onderdeel zijn van de Narita koifarm tosai cup. We zijn zeer benieuwd hoe deze zullen gaan zijn als ze in ei in Nederland zijn. 

Verder wordt er achter de schermen druk gewerkt aan onze eigen veiling pagina die in onze website geintergreerd zal worden. Onze bedoeling is om hier geen standaard vissen te gaan aanbieden maar de betere tosai die we binnenkrijgen. Dit betekent dus ook dat we deze niet met startbod €1,00 gaan aanbieden maar we zullen gaan werken met een startbod en de minimale biedingen zullen dus afhankelijk gaan zijn van het startbod. We hebben al een mooie selectie gemaakt die we in de veilingen zullen gaan aanbieden. De veiling vissen zullen ook in de winkel bezichtigt kunnen worden, zodat je niet alleen op een foto en een video hoeft te beslissen. 

Dus we zijn druk bezig om jullie het komende seizoen goede kwaliteit betaalbare vissen op verschillende manieren te kunnen aanbieden.

Reacties