All Japan Koi Show

All Japan Koi Show

All Japan Koi Show
All Japan Koi Show All Japan Koi Show All Japan Koi Show

All Japan Koi Show

Geplaatst op 3-12-2021 door Jeroen van Keulen
Nog slechts 2 weken en de All Japan Koi Show gaat van start.
Dit jaar niet in Tokio maar in Niigata. De All Japan Koi Show is de allerbelangrijkste koi show van het jaar en is een van de drie Shinkokai All Japan events, de All Japan Koi Show voor koi in alle maten, de All Japan Young Koi Show voor koi tot 63 cm en de International Junior Koi Show voor koi tot maximaal 36 cm. Op de Japanse koi shows kom je alleen op het podium voor prijzen hoger dan een eerste plaats. Op de Junior en de Young koi show hebben we reeds podium plaatsen behaald maar de grote All Japan Koi Show ontbreekt nog, en hopelijk kunnen we daar dit jaar verandering in brengen. Dit Jaar zullen we maar liefst 10 inschrijvingen hebben. De Yagenji kohaku die best in size 75bu won op de Nagaoka koi show zal ingezet gaan worden. Dan gaat de maruten shusui die we aankochten op de Niigata breeders auction, als ook de Omosako shiro utsuri van de Narita R’s colletion veiling en 7 tosai kin showa van Satoshi Tanaka. Deze laatste 7 daar ligt onze grootste hoop voor een speciale prijs. We zijn Satoshi dan ook zeer dankbaar dat hij wilde meewerken aan ons doel en hij ons 7 van zijn beste tosai kin showa van dit jaar heeft willen verkopen. Hier een video van de 7 tosai kin showa https://youtu.be/I91N01lxJfI . Nog 2 weken zenuwen of we ons doel kunnen bereiken.

Afgelopen woensdag is de tweede zending uit Japan binnengekomen, gelukkig zonder al te veel serieuze problemen. Deze zitten nu in onze quarantaine afdeling en als alles normaal verloopt zullen ze over 4 weken naar de winkel komen.

Mocht je een reactie willen achterlaten onder dit nieuws bericht dan is dat mogelijk maar je moet dan wel eerst even inloggen.

Reacties