Allereerst even een verontschuldiging van mijn kant dat er gisteren geen reisverslag is geplaatst, ik was 's nachts om 1 uur terug in het hotel en kon me er ondanks m'n voornemen om het reisverslag nog te plaatsen niet meer toe aanzetten. Dus vandaag een dubbel reisverslag.

Gisteren hebben eens even heel effectief rondgereden en hebben we verschrikkelijk veel kwekers bezocht, we zijn ze eigenlijk op de rij afgereden. Kawakami, torazo, sakasume, otsuka, shinoda, conias, maruhiro, mano, marusaka, marusei en nog vele anderen. Ik heb alleen bij Torazo een mannelijke kohaku gekocht om de doos te vullen met een kohaku die we de dag ervoor voor een klant hadden gekocht.

 

Vandaag was er weinig sprake van effectief rondrijden. We hadden als eerste een afspraak staan bij Kanno om naar nisai te kijken, we hebben hier 2 nisai uit de goedkopere bak gehaald en 1 uit de beetje betere bak. Daarna een flink stuk rijden naar Oofuchi, maar niets gekocht. Daarna door naar Koda hier heb een aantal dozen geslecteerd maar die staan allemaal in optie. Na een snelle lunch naar Marudo gereden, hier hebben we verschillende koi voor klanten aangeschaft. Ook hebbenn we voor de winkel een zeer mooie female showa en kohaku, en een male tancho kohaku aangekocht. Uiteindelijk zijn m'n reisgenoten en ik bijna de gehele middag bij Marudo geweest ondanks dat we ook Marusei en Marusaka hadden willen bezoeken. Toen we om over 4 wegreden bij Marudo was het nog een beetje vroeg om naar het hotel te gaan dus besloten we om een kop koffie te gaan drinken bij Maruhiro. Maar al snel stonden we in het vishuis en zijn er door de groep behoorlijk wat vissen aangekocht. Het was na 6 uur 's avonds dat we terug in hotel waren. De vissen die gisteren en vandaag voor de winkel zijn aangekocht kun je hieronder zien, maar door de grote hoeveelheid werk die ik vanavond heb kom ik er niet aan toe om de vissen nog in onze vissen te plaatsen.

Morgen gaan we mee met Yagenji om een mudpond af te vangen. 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen