Vandaag wil ik deze Yondan goshiki van Ikarashi Ozumi eens extra onder de aandacht brengen en er een speciale aanbieding aan hangen. Deze aanbieding is 24 uur geldig dus de prijs zal dinsdag 11 november om 12.00 uur weer terug op het oude bedrag zijn.

Deze goshiki is er eentje die mij direct opviel door het uitzonderlijk mooie patroon, maar ook de huidkwaliteit is zeer goed. Bij goshiki is het belangrijk dat het netpatroon goed duidelijk en egaal op de vis aanwezig is, en dat is bij deze zeker het geval. En ja een minpuntje is het rood in de borstvinnen, maar ik verwacht niet dat dit op een koishow heel zwaar aangerekend gaat worden gezien de vele pluspunten die deze vis bezit. 

De aanbieding voor de komende 24 uur is dat diegene die vanaf de foto durft te beslissen geen €450,00 betaald maar slechts €395,00. En de vis kan gratis bij ons blijven tot het voorjaar, de betaling zal in 2 delen geschieden. Een aanbetaling van €200,00 bij reservering en het resterende bedrag betaal je in het voorjaar als je de vis ophaalt. Mocht je deze willen aanschaffen ga dan naar de link bovenaan deze pagina en vul het contact formulier in.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen