Over exact 1 week, 27 november 2014, zal de 8ste Dainichi veiling gehouden gaan worden, vandaag zijn alle te veilen vissen op internet geplaatst. Er zitten een flink aantal zeer goede vissen tussen, en zeker niet alleen bij de specials, maar ook tussen de 3 sterren en zelfs bij de vissen zonder sterren zijn zeer goede koi voor de toekomst te vinden. 

Je kunt alle te veilen vissen vinden op de link boven aan dit nieuws bericht.

Wij hebben zelf vorig jaar op de november veiling 3 hele serieuze nisai showa aangekocht die het allemaal zeer goed hebben gedaan in het afgelopen jaar, de 2 vrouwelijke vissen zijn beide meer als 10 cm gegroeid in de 6 maanden dat ze in onze groeivijver doorbrengen.

Mocht je interesse hebben om eens een bod uit te brengen op een van deze veiling vissen neem dan contact met ons op, wij zullen je dan de voorwaarden doorgeven. We zullen vooraf onze eerlijke mening geven over de vissen waar je op wilt bieden en wij zullen je proberen aan te geven wat wij vinden dat de vissen die je interessant vind waard zijn, dat betekent niet dat je ze daarvoor kunt aankopen het is en blijft een veiling natuurlijk. Mocht het lukken om een vis voor je aan te kopen dan zullen wij het transport verzorgen als ook de opvang in onze quarantaine faciliteit. 

Veel mensen zullen denken dat al deze vissen te duur van de hand zullen gaan. Maar neem van mij aan dat er een flink aantal vissen voor redelijke bedragen van eigenaar zullen wisselen, al zul je er waarschijnlijk geen kopen voor een paar honderd euro.

Geintereseerd om een bieding uit te brengen of wil je graag weten hoe een en ander in z'n werk gaat en wat de voorwaarden zijn.

 

Hier zijn 2 van de specials die naar mijn mening toch een goede kans zouden maken op Mature of Adult champion op een van de Europese shows.

Reacties  

#2 ewedexajipie 03-01-2021 05:32
Amoxicillin 500mg Capsules: http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ Buy Amoxicillin fyd.lhsv.koicentrum.nl.byw.ve http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
#1 exatica 03-01-2021 04:53
Amoxicillin: http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ Amoxil ztv.tozp.koicentrum.nl.rmd.zp http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen